Dakwerken

Voldoet uw dakisolatie nog wel aan de normen van deze tijd? Of twijfelt u aan de toestand van uw dakbedekking? U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw dakwerkklussen.

Een dak boven uw hoofd… het lijkt een vanzelfsprekendheid maar u zult maar zonder zitten! U staat er wellicht niet vaak bij stil, maar uw dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Een veilig dak dat aan de juiste voorwaarden voldoet is daarom van groot belang.

Geef uw dak daarom een onderhoudscheck door TVTimmerwerken! Wij werken in de regio van Breda, Oosterhout, Tilburg, Bergen op Zoom, Roosendaal en ook zeker daar buiten.

TVTimmerwerken is een ervaren bedrijf met het gebruik van ROCKPANEL materialen. ROCKPANEL® plaatmateriaal wordt toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak en wordt gemaakt van het gesteente basalt.

Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij heden- daagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recente projecten