Interieur

Voldoet uw dakisolatie nog wel aan de normen van deze tijd? Of twijfelt u aan de toestand van uw dakbedekking? U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw dakwerkklussen.

Een luxe badkuip, nieuwe vloer of hangend tv-meubel. Zomaar een greep uit de interieurtimmerwerken die wij voor u verzorgen. Of wat dacht u van een en suite in uw herenhuis om van uw grote ruimte een voor- en achterkamer te maken? TVTimmerwerken: veelzijdig vakmanschap!

Plinten vastzetten, isoleren, laminaat leggen, kabelgoten zetten… wij kunnen alles. Niet al het timmerwerk in een woning is ook daadwerkelijk zichtbaar. En dat is maar goed ook! Toch is het belangrijk voor een goede basis van uw droomhuis.

TVTimmerwerken uit Zundert (Noord-Brabant zorgt voor de perfecte afwerking in elke klus en levert deze vakkundig en volgens afspraak op in de regio van Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout.. maar ook zeker daarbuiten, met garantie. Wij gaan bovendien meteen aan de slag en leveren snel, waardoor u niet maandenlang in de rotzooi zit.

En suite timmerwerken

Diverse maatwerk en suites zijn door TV Timmerwerken gerealiseerd voor diverse soorten woningen. Dit wordt vaak toegepast bij restauratie / renovatie van woningen. Geen project is ons te gek en staan klaar voor elke nieuw uitdaging. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie als restauratie maar ook diverse andere werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recente projecten