Nieuwbouw en verbouw

Voldoet uw dakisolatie nog wel aan de normen van deze tijd? Of twijfelt u aan de toestand van uw dakbedekking? U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw dakwerkklussen.

Een mooie serre naast het huis, en extra badkamer of een nieuwe trap? Voor kleine en grote nieuwbouwprojecten en verbouwingen belt u TVTimmerwerken. U wilt een extra (woon)ruimte creëren of uw woonplezier vergroten. Bij ons bent u aan het juiste adres.

TVTimmerwerken garandeert kwaliteit door het Keurmerk Kwaliteitsvakman. “Daarmee haalt u vakwerk in huis,” is de slogan.

Het Keurmerk Kwaliteitsvakman keurt volgens de volgende voorwaarden:

  • Het werk wordt volgens offerte afgemaakt;
  • De vakman maakt heldere afspraken;
  • U krijgt een jaar garantie op het werk.

Hieraan is tevens een Geschillencommissie verbonden die oordeelt als dat nodig is over uw bouwbedrijf. TVTimmerwerken heeft kwaliteit als hoogste prioriteit is al uw nieuw- en verbouwprojecten in de regio van Breda, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg.. maar ook zeker daar buiten!

TVTimmerwerken is een ervaren bedrijf met het gebruik van ROCKPANEL materialen. ROCKPANEL® plaatmateriaal wordt toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak en wordt gemaakt van het gesteente basalt.

Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij heden- daagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recente projecten