De aannemer, klusjesman, timmerman in uw omgeving!

TVTimmerwerken verzorgt als ervaren timmerman alle soorten houtwerk, maar ook grote en kleine bouwprojecten als aannemer. Door de vele soorten diensten die wij als timmerbedrijf aanbieden, is het voor veel klussen niet nodig om een extern aannemersbedrijf in te huren. Buiten onze specialisatie in timmerwerken, leveren we ook verschillende aannemersdiensten.

Onze diensten: van timmerwerken tot bouwprojecten

Ons timmerbedrijf is een betrouwbare partner voor ál uw bouwprojecten en wij gaan verder dan alleen werken met hout. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie van badkamers en keukens, onderhoud, timmerwerken binnenshuis of buitenshuis, van serre tot dakrenovatie, op TVTimmerwerken kunt u bouwen.

Met TVTimmerwerken huurt u meer dan 30 jaar kluservaring in. Deze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat we in het verleden al menig bouwproject, zowel groot als klein, naar tevredenheid hebben volbracht. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van een oefenruimte voor een fysiotherapiepraktijk, timmerwerk op maat zoals schuifdeuren en inbouwkasten, maar ook renovatie van gehele verdiepingen en dakrenovaties met Rockpanel. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we dit soort klussen geheel ‘binnenshuis’ verzorgen.

Uit het juiste hout gesneden

Voordat u iemand bij u thuis of in uw bedrijf laat verbouwen, wilt u natuurlijk wel weten met wie u van doen heeft. Dat voorkomt een hoop gedoe achteraf, want bij bouwprojecten moet je goed met elkaar kunnen communiceren. Zoals wij graag willen weten wie onze opdrachtgever is, kunnen we ons dat andersom ook voorstellen.

Om u ervan te overtuigen, dat wij uit het juiste hout gesneden zijn voor elke bouwklus, kunnen we u een keurmerk voorleggen. TVTimmerwerken is namelijk in het trotse bezit van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Dit betekent dat wij altijd:

  • leveren volgens de offerte;
  • heldere afspraken maken;
  • een jaar garantie bieden op de geleverde diensten.

Aan het verbouwen?

Heeft u interesse in een van de vele (aannemers)diensten van TVTimmerwerken? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen ons graag voor tijdens een persoonlijk gesprek. Bel 06 – 22877325 of mail naar info@tvtimmerwerken.nl.

Recente projecten

Vraag gerust!

Wie al ruim dertig jaar klust, heeft alles al wel eens gezien en gedaan. Valt uw klus niet in een hokje te plaatsen? Ook dan staan wij voor u klaar!